Hop til indhold

Stine Hegelund Bertelsen starter tirsdag den 2. januar 2024 som ny direktør for Styrelsen for It og Læring (STIL).

Stine er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2005. Hun kommer senest fra en stilling som vicedirektør for it og digital innovation i Erhvervsstyrelsen, og har tidligere været blandt andet centerdirektør for Center for It og Digitalisering i Kriminalforsorgen og kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen. Stine kommer således med en relevant ledelseserfaring og med tung erfaring med drift og udvikling inden for it i staten. 

Om valget af Stine Hegelund Bertelsen siger departementschef Jakob Jensen:

”Stine har en stærk faglig baggrund med mange års relevant ledelseserfaring fra it-området. Jeg er sikker på, at vi har fundet den helt rigtige direktør til STIL, hvor Stine både for interessenter, institutioner og for medarbejderne bliver en dygtig og kompetent leder og samarbejdspartner. Jeg glæder mig til at byde Stine varmt velkommen til Børne- og Undervisningsministeriet.”

Stine Hegelund Bertelsen siger:

"Børne- og undervisningsområdet er et afgørende velfærdsområde både for vores nutid og fremtid. Her spiller STIL en vigtig rolle i at bringe it, data og digitalisering i spil som én blandt flere løftestænger til at forbedre børn, unges og voksnes læring og trivsel. Jeg glæder mig meget til at bidrage til dette vigtige velfærdsområde i tæt samarbejde med medarbejdere i STIL, på tværs af børne- og undervisningsområdet og med øvrige samarbejdsparter.”